maanantai 31. elokuuta 2015

Tervetuloa blogiini!

Olen Essi, 22-vuotias, aikuisbalettia harrastava nuori nainen Jyväskylästä. Olen harrastanut balettia nyt reilun vuoden. Aloitin viime syksynä baletin harrastamisen Jyväskylän Tanssiopistossa ja sitä ennen kävin keväällä 2014 muutaman kerran JNV:n aikuisbaletissa. Heti ensimmäisellä tunnilla jäin koukkuun. 

Olen jo pienestä asti halunnut harrastaa balettia, mutta en tiedä miksi en aloittanut. Johtuuko siitä että en uskaltanut vaiko siitä etten ikinä kertonut siitä äidilleni? Se harmittaa vieläkin tänäkin päivänä etten aloittanut. No mutta turha sitä on enää murehtia! :D Tanssinhan minä nyt. 

Tänä syksynä aloitin tanssimisen Tanssiopiston aikuisbaletti alkeet 2:ssa. Haaveilin myös toisesta tunnista, mutta se taitaa ehkä nyt ainakin syksyltä jäädä, katsotaan sitten jos keväällä ottaisi toiseksi tunniksi esim. alkeet 1 uudestaan. Baletin ohelle otin kuitenki kansalaisopistosta venyttely tunnin. Enpähän pääse luistamaan venyttelyistä! :D Olen tosi laiska nimittäin venyttelemään...

Elikkäs kirjoittelen blogissani pääosin baletti harrastuksestani sekä myös joistain minulle tärkeistä jutuista. Toivottavasti viihdytte blogini parissa :)


Pari kuvaa kun olin katsomassa Lumikuningatar -balettia


4 kommenttia: