keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Jooga

Täytyy kyllä sanoa että jooga on aivan ihanaa! Siitä tulee mukavan rentoutunut olo ja tuntuu että lihakset saa hyvin auki joogassa.  Meillä on nyt tämän syyskuun ajan sijaistamassa toinen opettaja ja hän vaikuttaa tosi mukavalta. Toivotaan että tämä meidän oikea opettajakin on mukava. Viime viikon tunnilla oli mukava nädä eräs tuttukin siellä :) Mukavaa kun edes yksi jolle voi höpötellä ennen tuntia.

Viime tunnilla mulla oli päällä juoksuhousut (jotka eivät oikeen ole niin hyvät joogassa), perus toppi ja baletin pitkät säärystimet sekä sukat. Näistä säärystimistä mulle tuli oivallus, nimittäin joogassahan voi käyttää samoja lämppä vaatteita mitä baletissa! Aloin heti miettimään mitä haluaisin ostaa ja ensimmäisenä tuli mieleen jonkillainen neule haalari tai semmoset neulehousut ja lämmitelybootsit. 

Opettaja sanoi että tunnille voi ottaa myös jonkinlaisen viltin loppurentoutumista varten, joten pitää katsoa jos jonkun noista vilteistä ottaisi mukaan. Ajattelin myös että jonkillainen tyynykin voisi olla kiva, nimittäin näin jollain sellaisen mukana.Neulehousut                                                   Lämmittelybootsit
Lämmittelyhaalari                                                         Lämmittelyhousut                
Lämmittelyhousut                                                      Säärystimet


Tuossa olisi muutama esimerkki mitä voisin laittaa joogaankin päälle. Saa nähä milloin tulisi ostettuakin joku/jotkut näistä ;D

4 kommenttia:

 1. Ainakin nuo lämmittelybootsit ja säärystinhousut olen itse todennut hyviksi :). Noista neulepökistä olen haaveillut jo yli puoli vuotta, mutten ole raaskinut ostaa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että sulla on noi säärystin housut :) Onhan niillä neulopöksyillä hintaa :S mutta ehkä joskus raaskii ostaa ne! Vaikka joululahjaksi itselle! :D Noi bootsit ois hyvät varmaan myös talvella kotona villasukkien sijasta.

   Poista
 2. Oih, mäkin olen haaveillut noista buutseista jo pitkään, mutta en ole saanut ostettua. Ehkä seuraavana ostoslistalla? :D
  Mä voin suositella lämpimästi noita lämppähaalareita! Mulla on Intermezzon mustat villahaalarit, ja ovat kyllä hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo buutsit olisivat IHANAT! :D just joogatunneille sekä kotona pidettäväksi. Hyvä kuulla kokemusta myös villahaalarista. Voi olla että haalari ja bootsit mennee seuraavaan balettivaate ostoslistaan.

   Poista