keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Joogailua ja balettia

Ilouutisia minulle, nimittäin pääsin kansalaisopiston joogan alkeet tunnille. Olin sinne varasijalla yhdeksän ja tänään sieltä soitettiin että haluanko paikan. No tietysti! :) Jouduin perumaan paikkani kansalaisopiston venyttely kurssilta, koska ne olisivat olleet samana päivänä melkein samaan aikaan. Harmittaa :( 

Odotan innolla tuntia, nimittäin siitä olen viimeksi lukiossa liikunnan tunneilla kokeillut joogaa, ja en tykännyt siitä silloin. Toivotaan että opin pitämään siitä :) Kirjoittelen lisää mitä tykkäsin tunnista seuraavassa postauksessa.

Eilinen balettitunti oli ja meni. Mietin kauan että menenkö tunnille, nimittäin olin koko päivän potenut kovaa päänsärkyä, joka onnekseni hieman laantui iltaa kohden. Päätin sitten mennä tunnille ja hyvinhän se meni lukuun ottamatta pientä pääkipua. Kaikki sarjat menivät yllättävän hyvin vaikkakin muutamia mokailujakin tuli. Piruetit menivät mielestäni tosi hyvin tällä tunnilla ja opettajakin kehui niitä :) Siitä tuli kiva fiilis.

Kannattaa muuten katsoa Yle Areenasta dokumentti nimeltä Ensimmäinen asento. Se kertoo kuudesta nuoresta jotka valmistautuvat maailman merkittävämpään balettikilpailuun, Youth America Grand Prix. 

2 kommenttia:

 1. Itselläni oli myös viimeksi ennen balettitunnille menoa vähän nihkeä fiilis ja mietinkin hetken aikaa, että jaksnako lähteä. Nyt ma ja ti on alkanut koulu mikä on tarkoittanut aikaisia herätyksiä ja vaikka 5-6h päivät nyt ei olekaan kovinkaan pitkiä, niin alku vie aina veronsa. Pieni pääkipu ja väsynyt fiilis sai kyllä miettimään, että jaksanko lähteä (autokaan ei ollut käytössä niin pyöräilläkkin piti sen 4,5km paikanpäälle). Onneksi kuitenkin lähdin! Olen todennut, että vaikka väsyttäisi niin kannattaa silti aina lähteä, koska siitä tulee aina parempi fiilis. Ei tietysti kipeenä kuulu mennä, mut jos on vaan sellanen "yhyyy emmää jaksa"-valitus päällä nii sillon jää enemmän harmittamaan, jos ei mee sinne tunnille kuin että jos menee tunnille, vaikkakin hiukan raukeena.

  Ja jee joogaa! Itse ajattelin mennä kokeilemaan huomenna ekaa kertaa yo-liikunnan yinjoogaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta et jos on "en jaksa mennä" -fiilis nii kannattaa silti mennä :D Tulee heti parempi olo. Toi 4,5km pyöräily vois itellä välillä verottaa sen et en menis paikalle jos on vähänkin semmonen olo et ei kiinnosta :D

   Oli ihan jees eka jooga tunti :) Mites toi yinjooga eroaa perus joogasta?

   Poista