keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kuulumiset

Viime viikkoinen joogatunti meni ihan mukavasti. Tunnin jälkeen oli sellanen kivan rentoutuunut olo. En vielä oikein muuten osaa sanoa mitä mieltä olen joogasta, koska en viitsi yhden tunnin perusteella arvioida ja meillä oli sijainen niin en tiedä millaisia tunteja meidän oikea ope pitää. Sen näkee sitten tänään.

Eilinen balettitunti meni meni silleen semi ok:sti. Sus-sous ja siitä coupé eivät onnistuneet niin hyvin mitä yleensä. Hypyissä tuli sekoiltua suunnissa, ja pitäsi keskittyä vielä enemmän siihen että hypätessä ojentaa nilkat kunnolla ja alastulossa tekee kunnollisen plién. Pirueteissa sain opelta korjauksia käsien asennosta mutta sain myös kehuja. Itseni mielesä piruetit eivät menneet niin hyvin mitä viime kerroilla. 

Olen innoissani nimittäin huomenna torstaina olen lähdössä Helsinkiin katsomaan Oopperan kummitusta! :) Tykkään tosi paljon siitä elokuvasta, ja heti kun kuulin että se tullaan esittämään kansallisoopperassa olin silleen "joo mennään katsomaan!". Kirjoitan reissusta enemmän sitten myöhemmin :)

2 kommenttia:

  1. Kerrothan sitten millainen tuo Oopperan kummitus oli :).
    Mulla oli eilen varmaankin yksi mun elämäni kamalimmista piruettipäivistä :'D. En päässyt kuin 1/4 kierrosta, kun vauhti jo loppui... Ja ope sanoi vielä lattian olevan erityisen liukas! Pöh :D.

    VastaaPoista
  2. Juu! Pitää ottaa kuvia myös jos pystyy :)
    Kuulostaa tutulta :D Välillä on vaa niitä päiviä et piruetit ei vaan mee ympäri vaikka kuinka yrittäs.. ja liian liukas lattia ei auta yhtään! :D Pahentaa vaan.

    VastaaPoista