lauantai 26. syyskuuta 2015

Tanssin Aika

Torstaina alkoi Tanssin Aika festivaalit. Kävin torstaina katsomassa Tanssiteatteri Krampin esityksen Kappale kauneinta kehoa - ja pylly. Se oli hauska ja mielenkiintoinen. En ole aiemmin tämän tyylistä esitystä nähnyt. 

Eilen kävin katsomassa Suomalaisen Balettiseurueen esityksen Baletin Aika. Esitys oli maksuton ja se esitettiin Prismassa. Oli vähän erikoista olla katsomassa ruokakaupassa balettia :D Ennen esitystä esityksen "juontaja" piti pienen opastuksen baletin perusasennoista. Kuulin jälkeeinpäin että esitys oli pätkä Gisellestä.
Eilen sekä tänään pääsin itsekin esiintymään :) Esiinnyin Tanssiopiston järjestämässä Flash mobissa. Oli tosi hauskaa, vaikka jännitti kylläkin! Perjantain esitys ei mielestäni mennyt niin hyvin, mutta kun jälkeenpäin katsoin sen videolta niin ei se niin pahalta näyttänyt. Tämän päivän esitys meni paljon paremmin. En sekoillut laskuissa niin paljoa, enkä myöskään askelissa. Parannettavaa tietysti oilisi :D mutta ei mietitä niitä. Pääasia kuitenkin on se että esitys meni päällisin puolin hyvin.


 Tämän päivän esityksestä Kuvat ottanut Anni

2 kommenttia:

 1. Hauska idea tuo Prismassa esiintyminen, missä Prismassa tuo oli? Ei heti yhdistäisi balettia ja ruokakauppaa!

  Flasmobit on aina hauskoja, en ole kuin kerran ollut mukana, mutta nähnyt olen useampia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli Jyväskylässä Seppälän Prismassa. Ei kyllä tulisi ekana mieleen yhdistää niitä kahta! :D

   Itekin tykkään flash mobeista, koska ne on sellasii hauskoja yllätyksiä. En ole ite päässyt näkemään livenä yhtäkään... Jälkikäteen katsonut netistä.

   Poista