sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Treenivaatteita

Tässä postauksessa esittelen muutamia omia treenivaatteitani. Niitä on kertynyt jo jonkin verran, vaikka olenkin harrastanut balettia vasta reilun vuoden. Hups! Mutta en voi sille mitään että tanssitarvikeliikkeiden sivuilla sekä huutonetissä on kiva käydä selailemassa balettivaatteita, kun tulee tylsää.

Normaalisti pistän tanssitunnille päälle balettipuvun ja siihen päälle joko hameen tai shortsit. Lisäksi joskus laitan säärystimet ja jonkun pitkähihaisen, jotka otan sitten jossain vaiheessa tuntia pois. Hiukset ovat minulla aina perus ballerinanutturalla. Joskus olen miettinyt ponnarille jättöä, mutta ei koska hiukseni ovat aika pitkät, niin en tykkäisi kun ne osuisivat koko ajan selkääni.Musta Plumen balettipuku, koko M. Ostettu Huutonetistä.

Tämä oli aivan ensimäinen balettipuku minkä ostin ja tykästyin siihen heti. Malli on tosi kiva, ja ajattelin että tätähän voisi hyvinkin käyttää myös arkivaatteena.


So Dancan balettipuku, koko 5. Ostetty myös Huuotonetistä.

Tämä on toinen tilaamani puku. Yksi lemppareistani, koska tykkään tästä väristä tosi paljon sekä selän leikkaus on mielestäni mielenkiintoinen. 


 Pinkki Plumen balettipuku, koko L. Ostettu DanceDirectistä.

Tähän tykästyin tosipaljon netissä, koska selkäpuoli on hieman erikoisempi. Tykkään itse tosi paljon Plumen leotardeista, sillä molemmat Plumen puvut ovat osottautuneet hyviksi.Pinkki Intermezzo balettipuku, koko M. Ostettu Huutonetistä.

Tässä puvussa pidän tosi paljon tuosta mesh kankaisesta olkaimista. Tässä puvussa ainut miinuspuoli on se että tämä on hiukan liian pieni. L kokoinen voisi olla parempi.


Musta hame: Capezio, koko M/L. Violetti hame: Sansha, koko 4. 
Molemmat ostettu Huutonetistä. 

Tykkään tosi paljon molemmista, mutta en tiedä miksi en ole käyttänyt tuota lilaa hametta paljoa. Voisi pistää joku kerta päälle.


SoDancan tossut ja Bloch elastosplit tossut.

SoDancan tossut ovat minun ihka ensimmäiset tossuni. Tilasin ne Suomen Tanssitarvikkeesta. Tossut ovat ihan hyvät sukkiksien kanssa, mutta paljaassa jalassa en tykkää käyttää niitä. 
Blochin tossut ostin viime viikolla Huutonetistä yllättäen, ja tossut osottautuivat tosi hyviksi! Tuntuvat mukavilta paljaassakin jalassa. Nämä tossut ovat parhaimmat näistä kahdesta.


Näiden vaatteiden lisäksi minulta löytyy monet sukkikset, kolme boleroa (jotka ovat älyttömän vanhoja), DanceDirectiltä tilattu kietaisu pitkähihainen, lyhyet ja pitkät säärystimet, muutamat shortsit sekä yhdet legginsit. Niistä voin laitella kuvia vähän myöhemmin.

7 kommenttia:

 1. Oii nää balettivaatteet on niin ihania ja suloisia! :3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihania pukuja! Olen itsekin meinannut ostaa tuon Intermezzon puvun, tosin vaan turkoosina. Eroaako Plumen koot sun mielestä paljon muiden pukujen koosta? Olen kuullut, että ne olisivat pienempää kokoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Sen olen huomannut että koko on näköjään pukukukohtainen noissa Plumen puvuissa. Kuten tuossa mustassa mulla on M koko ja pinkki on L, ja molemmat sopivat hyvin. Vielä en ole huomannut sitä kuina paljon Plumen pukujen koko eroaa muiden pukuihin verrattuna.

   Poista
  2. Tuohon Helinän kysymykseen, niin mun mielestä Plumella on ehkä aavistuksen pienempiä pukuja verrattuna esim. Capezioon ja Intermezzoon, ja sitten vielä itse merkin sisällä saattaa pukujen koko vaihdella. Esimerkiksi voisin sanoa mustan puuvillaisen puvun, jonka tilasin M-kokoisena, ja se on pituudeltaan ihan siinä ja siinä, mutta sit tilasin micromerylisen puvun (M-koko myöskin) ja se on isompi. En tiedä onko syy materiaalissa - puuvillainen puuvillan takia pienempi? - mutta sehän on selvä, että nämä ei-puuvillaiset micromeryliset ja vastaavat ovat vähän joustavampia ja istuvat paremmin :)

   Poista
 3. Tosi kivoja ja erilaisia pukuja! Mulla oli tuollainen samanlainen Intermezzon pinkki puku, mutta möin sen koska mua ahdisti tuo korkea kaulus ja jotenkin koin sen paljastavaksi, sillä tuo materiaali ja kirkas väri näytti mun mielestä liikaa läpi :P :D Ja tuollainen Sanshan hamekin mulla on ollut, ja SoDancan puku :D
  Mulla valtaosa puvuista on mustia ja tykkään käyttää mustaa pukua, mutta joskus on mukavaa laittaa vähän pirteämpää treenivaatetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että ostin juuri tuon pinkin puvun sulta! :D Iteki tykkäisin mustista tai miellyn mustiin pukuihin (niiden helppouden takia), mutta en salli kaikkien treenivaatteiden olla mustia. Pitää saada väriä vähän elämään ku arkena niitten käyttö saattaa jäädä vähäisemmälle :D

   Poista