sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Halloween asu

Tämän kuukauden lopussa on halloween. Vietän sitä kavereideni kanssa juhlien. Joku saattaa ajatella että onpas lapsellista, mutta mielestäni ei, koska on se kiva välillä pukeutua johonkin naamiaisasuun, ja sitä on kiva myös suunnitella :)

Olen useampana vuonna halunnut pukeutua Black Swaniksi, ja tänä vuonna toteutan sen. Etsin vaatekaapistani vaatteita mitkä sopisivat parhaiten siihen. Löysin jo muutaman vuoden vanhan korsettitopin, "tylli" alushameen ja tietty vaaleat sukkikset. Haluaisin laittaa oikean tutun, mutta en sellaista viitsi lähteä ostamaan, koska ne maksavat ja toinen syy ettei se menisi pilalle. Pitäisi myös jonkinlainen kruunu/tiarakin löytää.


Kuvasta näkyy tosi huonosti korsetin mallia, mutta lupaan että sit kun koristelut ym. ovat valmiit otan paremmat kuvat.


Kengät tuottivat ehkä eniten päänvaivaa, nimittäin haluan niiden olevan vaaleanpunaiset balleriinat, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman paljon kärkitossuilta. Ajattelin että näin syksyllä on vaikea enää löytää kaupoista balleriinoja, mutta toisin kävi. Löysin New Yorkerista alennuksesta juuri sopivat siihen (onneksi itselläni on iso jalka niin kokoja löytyy alesta :D). Kävi kyllä tosi hyvä tuuri!
Sitten alkaisi vaatteiden tuunaus. Alushameen päälle meinasin laittaa mustaa tylliä ja koristella sitä mustilla helmillä/paljeteilla ja sulilla. Korsettitoppiin lisään selkäpuolelle rikiline luut ja siihenkin tulisi koristeeksi sulkia sekä helmiä/paljetteja. Kenkiin ostan väriin sopivaa satiini nauhaa ja ompelen ne niinkuin ompelisin kärkitossuihin nauhat.
Pitää ruveta myös opettelemaan tekemään Black Swan -elokuvasta samanlaista silmämeikkiä. Olen itse tosi huono meikkaamisessa, joten voisi kysäistä jos siskoni viitsisi tehdä sen meikin. Hän on valmitunut kosmetologiksi, joten uskoisin että hän osaisi tehdä sen hieman paremmin.

Meinaatteko juhlia jotenkin halloweenia?

2 kommenttia: