tiistai 20. lokakuuta 2015

Syysloma

Viime viikolla minulla oli syysloma baletista, joogasta sekä harjottelusta (olen työkkärin kautta yhdellä yläasteella työkokeilussa). Viikko tuntui mukavan pitkältä ja oli kiva saada aikaseksi paljon. Tuli siivottua kaappeja ja muutenkin siivottua, tehtyä halloween asua, lyhennettyä äidin verhot sekä nähtyä kavereita ja levättyä.

Balettia ja venyttelyä en ihan täysin unohtanut viikon aikana. Parina iltana päätin tehdä oikein pitkät venyttelyt. Aluksi lämmittelin ja sitten venyttelin PsycheTruthin avulla. Venyttely on aina välillä tylsää ja ei jaksa aina miettiä että miten sitä venyttelisi, niin väilillä on kiva katsoa joku video. Videon jälkeen tein vielä omat venyttelyt. 

Päätin tehdä myös muutamia lihaskuntotreenejä, ja nekin tein YouTubesta. Päätin tehdä Mary Helen Bowersin treenejä. Tein Strong & Sexy Swan Arms, Ab Workout for a Slim Waistline ja Lean Legs & Butt Shaper Workout. Tykkään tosi paljon Bowersin treeneistä, koska ne on monipuolisia ja eivät kestä kovinkaan pitkään, eli niitä voi tehdä silloinkin vaikka ei olisi hirveästi aikaa muuten treenaamiseen.

4 kommenttia:

 1. Oi ihana kuva! :) Kiitti treenivinkeistä! Voiskin tehä joskus näitä youtube treenejä ja venyttelyjä nyt kun ei oo salille päässy, sais vähän ideaa kotitreeniin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja oleppa hyvä Anni. Kannattaa kokeilla (varsinkin Mary Helen Bowersin treenejä), nimittäin niistä saa tosi paljon kivoja vinkkejä kotitreeniin :)

   Poista
 2. Oooh mä niin vannon MHB-jumpan nimeen! :D Tykkään siitä että ne jumpat on tavallaan niin suoraan balettiin suunnattu, ja lisäksi se on vähän sellaista pilatesmaista, missä keskitytään yhteen lihasryhmään kerrallaan. Eikä se ole sellaista kamalaa hikistä huhkimista niin kuin monet jumpat on. Mutta siitä huolimatta ne on etenkin jotkut tosi rankkoja, toi Lower Body Workout for the Legs, Thighs & Butt oli itselleni niin hirveä, että edes kuukauden treenaamisen jälkeen mulla ei ollut vielä mitään mahiksia tehdä tuota ilman omia taukoja, joten luovutin sen suhteen. Omiksi suosikeiksi on jäänyt neljä jumppaa,
  Strong & Sexy Swan Arms
  Lean & Firm Inner Thighs
  Lean Hips & Outer Thighs
  Lean Legs & Buns Workout
  Joskus tein myös tuota Slim Waistlineä, mutta se oli jotenkin kauheen tylsä musta, niin se jäi silleen pikkuhiljaa pois. Ja itsekin tykkään kun ne videot on niin lyhyitä, että kerkee tehdä hyvin vaikka olis vähän kiire aikataulu :)

  VastaaPoista
 3. Niimpä! Se pylly jumppa on kyllä aika rankka! Pitää pitää omia pikku taukoja sinä välissä :D Mun pitäs kokeilla noita muitakin, mutta pitää katsoa millon sitä jaksaisi. Kerran taisin kokeilla tuota Lean & Firm Inner Thighs ja en tiedä miksi en ole tehnyt sitä sen jälkeen. Mutta kuitenkin en aijo luopua näistä treeneistä, kun ne ovat vaan niin hyviä! :D

  VastaaPoista