tiistai 13. lokakuuta 2015

Uusia treenivaatteita

Uusia treenivaatteita on aina kiva ostella ja katsella :D joskus jopa kivempaa mitä arkivaatteiden. Syksyn aikana on tullut osteltua muutamia uusia ja vähemmän uusia treenivaatteita. Haluaisin tehdä jossakin vaiheessa vähän isomman tilauksen joko DanceDirectiin tai Porselliin. Kuten jo viime jooga postauksessa mainitsin muutamia vaatteita mitä voisin pitää joogassa että baletissa, niin seuraava tilaus varmaan sisältäisi jotain niistä. Onko kukaan teistä tilannut Porsellista? Oliko miten helppoa tilata ja kuinka paljon postimaksut olivat?


Neule shortsit ostin käytettynä huuto.netistä ja ne ovat kokoa M ja Bloch merkkiset. Tykkään niistä tosipaljon, vaikka aluksi mietin että ovatko ne liian lyhyet. Vähän vaihtelua niihin perus shortseihin mitä käytän usein tunneilla.


Säärystimet (Intermezzo) ja ihon väriset sukkikset (Rumpf) ostin Jyväskylässä olevasta tanssitavikeliikkeestä, Tanssiinasta, jonne ihana poikaystäväni oli ostanut minulle keväällä lahjakortin synttärilahaksi :) Säärystimet ovat muuten tosi kivat paitsi jos vedän ne täysin pitkiksi, niin ne puristavat hieman reidestä. 


Hameen jonkinlaisesta yöpuvusta tai jostain. Tätä en ole vielä kerennyt kokeilemaan balettitunnilla jostain syystä, kotona on kuitenkin tullut testattua. Hame oli ihan hirveän sähköinen, joten siuihkuttelin siihen hieman vettä johon olin sekoittanut huuhteluainetta. 

Haaveissani olisi tehdä liisää tollaisia balettihameita ja joskus voisin kokeilla myös leotardin tekemistä. Jos oikein hurjaksi joskus ryhdyn niin voisin koklata myös tehdä itse tutua :D

2 kommenttia:

 1. Kivoja treenivaatteita :). Mäkin tykkään ostella balettivaatteita, koska niissä voi valikoida sellaisia värejä mitä ei välttämättä arjessa käytä. Lisäksi balettipuvuissa selkäosa on yleensä se koristeellisempi, mistä tykkään myös.
  Olen tilannut porsellista kolme kertaa ja kahdella kerralla postikulut oli 3,95£, mutta viimeisellä kerralla hintaa tuli yllättäen noin 14£. En oikein tiedä, miksi hinta noin muuttui. Tilaaminen oli kyllä helppoa, sivuillakin on ohjeet siihen (maa postinumeron perään ja muuten ihan tavallisesti). Toimitus kesti noin 1-2 viikkoa kaikilla kerroilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itekin tosi paljon kun balettipuvuissa on erilaisia selkäosia. Aika usein jotkut puvut tulee valittua jo sen perusteella, joissain kuitenkin hinta tulee vastaan.
   Jännä että postikulut vaihtelivat tollalailla. Voisin kyllä kokeilla sieltä tilata seuraavalla kerralla :)

   Poista