lauantai 7. marraskuuta 2015

Jalkojen hemmottelua

Heidin postuksesta intoutuneena päätin pitää itselleni tai oikeastaan jaloilleni kunnon rentoutumispäivän. Mutta ensiksi halusin vähä reenata jalkojani joten tein jumppakuminauhalla muutamia nilkan ojennuksia sekä ilman kuminauhaa muutamia muita nilkan treenaus liikkeitä. Tein muutaman plién, grand pliéitä ja relevéitä. 


Lyhyehkön treenin jälkeen, kun tunsin lihaksieni olevan sopivan lämmenneet, päätin tehdä hieman pidemmät venyttelyt. Tein itselleni rutinoituneet sivu- ja etu  spagaatin venytykset, eteen taivutusen istuen ja seisten, selän/vatsalihasten venyttämisen tein kobra asennossa sekä kokeilin tehdä siltaa (haluaisin saada selästäni hieman notkeamman). 

Haluaisin että nilkkani taipuisi hiukkasen enemmän

Sitten itse jalkojen hemmotteluun. Ihan ekana heiroin käsillä jalkapohjia (joku pallo oisi parempi mutta en omista sellaista -.- pitää käydä hankkimassa joku sellainen). Hieronnan jälkeen tein itselleni jalkakylvyn johon pistin lämmintä vettä ja laitoin siihen Prahasta tuotua Beer Cosmetics kylpysuolaa. Pidin jalkojani ämpärissä n. 30 min (pesuvati olisi parempi, mutta en omista sellaista). Jalkakylvyn jälkeen rasvasin jalkapohjat The Body Shopin jalkavoiteella ja sääret vartalovoiteella. Viimeiseksi päätin vielä leikata varpaankynnet ja lakata ne ihan omaksi ilokseni :) Nyt on ihanan pehmeät jalat :) Nyt on mukava istahtaa sohvalle ja katsoa jotain kivaa Netflixistä :)

2 kommenttia:

 1. Oih, tällainen olisi ihana itsekin tehdä! Mulla taitaa muuten olla jopa kylpysuolaa ja semmonen raspikivi (mikälie oikeasti onkaan) jossakin jalkojenhoitopaketissa, jonka sain joskus muutama vuosi sitten joululahjaksi.
  Vitsit hei, kiitti ideasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tehdä. joten oleppa hyvä! :D
   Se on jotenkin kivan tuntusta pitää jalkoja lämpimässä vedessä ja katsoa jotain sarjaa.

   Poista