sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Viikon kuulumiset

Harmittaa kun tällä viikolla en ole löytänyt aikaa blogille. Postausideoita olisi, mutta on ollut muka niin kiire ettei ole kerennyt postata. Keskiviikkona olisi kerennyt, mutta ei kiinnostanut yhtään, koska päätäsärki aivan vietävästi (joogakin jäi välistä -.- )

Tiistaiset balettitunti meni hyvin :) Olin tosi tyytyväinen itseeni. Tankosarjat meni ihan hyvin sekä keskilattian liikkuva sarja. Grand jetét meni mielestäni tosi hyvin! Mitä nyt vasemmalle tehtäessä meni kerran plörinäksi, koska kädet sekotti mun jalat :D Mutta niitten jälkeen jäi tosi hyvä fiilis.

Aloitin säärystimien neulomisen

Viikonloppu tuntu tosi lyhyeltä, koska lauantaina olin töissä. Töiden jälkeen mentiin poikaystäväni kanssa äitini luokse yöksi. Oli ihana mennä ns. korpeen rauhottumaan ja olemaan. Oli hauska kun olimme lähdössä nukkumaan huomasin kun ulkona alkoi paukkumaan ilotulitteita. Säntäsin heti ulos katsomaan. En tiedä ketkä niitä ampui ja miksi, mutta olihan se ihan kivaa katseltavaa.

Tänään kun tultiin kotiin menin siskoni kanssa katsomaan Minimanin joulunavaus ilotulitusta. Oli kyllä älyttömän hienon näköisiä raketteja :) Hieman isompia mitä eiliset :D 


2 kommenttia:

 1. Eihän blogin pitäminen mitään vakavaa ole, eikä pidäkään olla. Kunhan kirjoittelee silloin kun jaksaa ja ehtii, niin ei tarvitse siitä stressata :).
  Tosi hyvän kuvan olet saanut ilotulitteista! Miten kuvasit sen? Kiinnostaa kovasti, koska itse en saa koskaan otettua niistä hyvää kuvaa :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Ite on vaa ajatellut että olisi kiva edes yksi postaus viikkoon :) Mutta eihän sille voi mitää jos ei keksi mitään.. Pitää yrittää toitottaa itelle et ei se haittaa vaikkei joka viikko tule postausta.

   Kiitos! Räpsin kännykällä kuvia ja toi sattu vaa onnistumaan :D En tiedä miten, koska toi oli melkeinpä ainut onnistunut. Järkkärillä voisi saada hyviä kuvia ilotulitteista, koska niissä ei ole samanlaista viivettä mikä esim kännyköissä on.

   Poista