sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Ensimmäiset kärkitossut

Jei! Perjantaina sain ihka ensimmäiset kärkitossuni. Monen kärkkärin joukosta sopivimmaksi valikoitui Blochin Jet Streamit kokoa. Tossut ovat kokoa 7 ja leveys C. Toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut Blochin Dramatica. Ostin tossuihin Rumpfin violetit silikonipehmusteet ja nauhoiksi valitsin Blochin Elastorib -satiininauhat.

Tossujen sovittaminen oli silleen kyllä hankalaa, kun ei tiennyt miltä niitten pitäisi tuntua jalassa. Muutamat tossut olivat ihan ok:t mutta saatoivat sattua hieman isovarpaaseen tai päkiän sivulle. Nämä tossut mitkä nyt ostin eivät sattuneet ollenkaan. Tossuille tuli hintaa 83 €. Nauhojen ompelu osottautui hankalaksi :D Ompelin toiseen tossuun varmaan ne kolme kertaa uudestaan, koska ne eivät menneet kauniisti nilkkaa pitkin. Sitomistakin pitäisi vielä enemmän harjoitella, jotta nauhat saisi kivasti piiloon. 

Ootan jo innolla että pääsisi kokeilemaan tossuja tunneilla. Mutta vasta tammikuussa. Olen kuitenkin kotona kokeillut jotain helppoja liikkeitä, rullailuja puolivarpaalta kärjelle yms. sekä ihan kärjillä seisomista. Kyllä huomaa että itellä tasapaino ei ole mikään kauhean hyvä siellä kärjellä.

6 kommenttia:

 1. Hyvä että löysit sopivat. Kivan näköiset sun jalassa! :) Mä en ollut koskaan kuullutkaan noista malleista, mitä olet sovittanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Se Dramatica taisi olla joku aika uusi malli? Jos oikein muistan. Noita Jet Streamejä en itekään oo nähnyt kuin ulkomaalaisissa nettikaupoissa ja tuolla Tanssiinassa.

   Poista
 2. Aaaaa empäs ollutkaan huomannut tätä postausta! Hienon näköiset tossut sulla :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Täällä toinen joka oottelee kärkkärituntien alkua :) ellei sulla ole jo alkanut :D mulla on kolme balettituntia viikossa ja kahdessa niissä on kärjillä tanssia myös. Mulla on ensi kertaa ensi tiistaina tunti, jossa harjoitellaan kärjillä ja oon super innoissani!! Onko sulla ollut jo eka tunti? Jos on ollut niin kerro ihmeessä miten meni! Löysin sun blogin ihan äsken ja vaikuttaa kivalta! Minkä ikäinen oot? Mä olen 15 v :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärkkäritunnit alkaa huomenna maanantaina! Oon odottanut jo innolla sen alkamista. Kotona tulee aina välillä fiilisteltyä kärkkärit jalassa :'D Kiva muutenkin saada toinen balettitunti viikkoon. Ekasta tunnista teen varmaankin jonkinlaista postausta :)

   Kiva että tykkäät blogistani ja tervetuloa lukemaan sitä! :) Niin ja olen 22-vuotias.

   Poista