torstai 10. joulukuuta 2015

Kärkitossuilua

Olen tässä jo jonkin aikaa halunnut päästä harjoitelemaan kärkitossuilla. Halu saada kokeilla niitä kasvoi heti kun Helinä alkoi kirjoittamaan siitä että hän saa kärkkärit :D Joten ajattelin jo viime viikolla kysyä baletinopeltamme että mitenkä on, mutta en sitten viitsinyt, koska tunti ei mennyt kovin hyvin ja ajattelin et "enhän minä vielä" ja "olen tanssinut vasta niin vähän aikaa". Jäihän se yhä kuitenkin mietityytämään.


Kuvassa koristeeksi ostamani tossut

Nyt tämän viikon balettitunti meni mielestäni aika hyvin, joten tunnin lopussa päätin ottaa itsenäni niskasta kiinni ja kysyä asiasta, eihän se muuten selviä. Opemme sanoi että voin ostaa kärkitossut ja alkaa tekemään keväällä tankosarjoja ne jalassa. Meidän Tanssiopistolla ei ole aikuisille kärkotossujen alkeis ryhmää, joten ope mietti että voisin ehkä mennä lapsien kärkkäri tunneille mukaan. Sen asian ope lupasi selvittää että onko sellainen mahdollista. Myös ope sanoi että hän voi antaa mulle jotain ns. kotiläksyjä kärkkäreille.

Varasin tänään Tanssiinaan kärkitossujen sovitus ajan huomiselle. Olen ehkä hiukan kärsimätön, mutta en voi sille mitään :D Oon niin innoissani. Kirjoittelen siitä lisää viikonloppuna. Tähän loppuun vielä semmonen, aloin nimittäin tekemään itselleni balettiin treenikassia. Idea lähti siitä, kun koululla, missä olen työkokeilussa, 7. luokkalaiset tekivät kangaskasseja ja painoivat kankaanpainanta väreillä kuvat niihin. Koululla oli muutama kankaanpainanta seula joihin tarvittiin uudet kuvat, ja minä sain päättää mitä niihin laitetaan. No tietty halusin balettiin liittyvän. Teen samalla siskolleni kangaskassin.


2 kommenttia:

  1. Ooo, ihanaa!! Onnittelut :). Kannatti siis tosiaan uskaltaa kysyä opelta! Olen hirmu iloinen sun puolesta, koska olit niin innoissasi koko kärkkäriasiasta ja nyt saat hommata ne! (Tunnen myös jonkinlaista tärkeää sivuroolin osaa tässä sun kärkkäriasiassa. En tiedä pitäisikö :'D.) Pyydän myös kuvia tossuistasi sitten mahdollisimman pian :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos :) Sultahan sain itse rohkaisun tähän asiaan, joten kiitos siitä. Tossuista tulee aivan varmasti kuvia sitten kun ne on ostettu! :D

      Poista