sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Blochin tilaus

Mun on pitänyt kuvata teille mitä tilasin Blochilta, mutta sen on vähän jäänyt. Nyt löytyi kivasti aikaa kuvailla puvut ihan päällä. Tilasin sieltä siis kolme pukua ja kaikki ovat kokoa L. 


Tämä sininen Mirellan puku on kyllä yksi suosikkini. Tykkään sen selästä ja se on mukavan tuntuinen päällä. Ei tule mitenkään epävarma olo, vaikka olkaimet ovatkin noin ohuet. Väristäkin tykkään tosi paljon.


Tätä tummanviolettia (kuva hämää puvun väriä) Mirellan pukua en ole muuta kuin sovittanut. Ihan hyvältä tuntuu päällä ja tykkään tämänkin selästä :) Väri ainoastaan harmittaa, koska netissä se näytti hieman enemmän punertavalta. 

Tästä violetista Blochin puvustakin tykkään ulkonäöllisesti, mutta käytössä se tuntuu ettei se tue rintoja tarpeeksi hyvin (vaikka itsellä ei ole kovin suuri rintamus). En halua kuitenkaan alkaa käyttää mitään liivejä tuolla alla. 


Viimeisenä esittelyssä Huuto.netistä ostamani Piruetin puku. Se on kokoa M. Tätäkin olen vain pari kertaa sovittanut. Puku vastaa aika hyvin kokoaan, mutta se on aika pitkä ja jää tolleen vähän kurttuun. Ihan kiva peruspuku :)

Tähän loppuun vielä, että olen miettinyt jo jonkin aikaa että haluan eroon silmälaseista. Mulle tulee tollaiset mietteet usein kun pitäisi ostaa uudet lasit ja nyt keväällä se olisi ajankohtaista. Mun mielestäni mulle sopii lasit hyvin, ei siinä, mutta ne on mielestäni tiellä. Ei voi käyttää erilaisia aurinkolaseja ellei ole piilareita ja esim. jos menee uimaan eikä laita piilolinssejä ei nää sitten mitään selvästi. Mulla on siis huono kaukonäkö. Voimakkuutta laseissani on jotain n. -3 sekä lisäksi hajataiton korjausta. Moni voi tietty miettiä et miks en käytä piilareita, mutta en tykkää käyttää niitä, koska ne kuivattavat mun silmiä. Loppujen lopuksi laserleikkaus tulee jossain vaiheessa edullisemmaksi (mun lasit maksavat usein päälle 500€, pelkät linssit jo 300€). Joten sain itseäni niskasta kiinni ja menin hoitoarvioon, jossa selvisi että mulle voi tehdä leikkauksen :) Nyt pitäisi vaan varata leikkaus aika. Mukavaa tulevan viikonalkua!

8 kommenttia:

 1. Ihania pukuja! Tykkään erityisesti tuosta lilasta, koska olen pitkään haaveillut sen mallisesta puvusta (selkä auki, mutta ylhäältä kiinni).
  Mullakin on silmälasit ( oikea: -3 ja vasen: -3,75). Käytän nykyään usein piilareita, koska just tuo tiellä oleminen ärsyttää (ja huuruuntuminen, likastuminen ja sateella ne pisarat... loputon lista :D). Haluaisin tietysti laserleikkaukseen, jos se olisi vain mahdollista. Ehkä sitten, kun olen oikeasti aikuinen ja on tarpeeksi rahaa. Alunperin vaihdoin piilareihin (nekin ovat Instrun halvimmat mahdolliset, joten en voi pitää joka päivä), koska en voinut käyttää aurinkolaseja. Mun silmät on tosi herkät kirkkaalle valolle, enkä pystynyt talvella aurinkoisena päivänä olemaan ulkona silmät auki. :/
  Toistaiseksi nuo piilarit on toimineet mulla ok, mutta olishan se kivempi nähdä ilman niitäkin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Itekin tykkään ton tyylisistä selkäosista. Mulla on siinä mustassa Plumen puvussakin saman tyylinen, mutta ei kuitenkaan noin avoin.

   Kaikki noi mitä luottelit on kyllä tosi ärsyttäviä! :D Itellä on tällä hetkellä mahdollisuus tuohon leikkaukseen, niin kannattaahan siihen mennä. Mulla on aurinkolasit voimakkuuksilla, mutta lasien ja arskojen välillä puljailu on ärsyttävää (eli kun menee sisälle pitää vaihtaa lasit päähän ja sit ulos niin arskat, ja mielestäni näyttää hölmöltä jos on sisällä arskat päässä). Joutuu kantamaan hiukan isompaa laukkua mukana ulkomaillakin, jotta lasit mahtuu niihin. Suosittelen kuitenkin ostamaan voimakkuuksilla olevat arskat, jos et pysty aina käyttämään piilareita.

   Mulla piilarit just kuivattaa silmiä ja en tykkää siitä tunnusta kun ne on silmässä. Olen myös huomannut että silloin mun silmät väsyy tosi herkästi.

   Olisi kiva nähdä kuva kun sul on lasit päässä :D

   Poista
 2. Ihania pukuja! Toi sininen on mun ehdoton suosikki:)

  VastaaPoista
 3. Ihania pukuja ja kiva kun kaikki on aika erilaisia keskenään niin saa vaihtelua! Ja hyvä tsäkä, että kaikki oli just sopivia :).

  VastaaPoista
 4. Paljonko tuli muuten postikuluja, kun tilasit tuolta? :)

  VastaaPoista