keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ompelua

Tein itselle uuden baletin kietaisuhameen. Tuli sellainen olo että haluan tehdä hameen itse ja suht halvalla. Suuntasin siis Eurokankaaseen, josta löysin vihreää pitsiä palalaarista. Kangasta oli n. 1,5 m ja hintaa sille tuli n. 8 €. Kaavana käytin mun Sanshan hametta, mutta pidensin hiukan helmaa. Meinasin että voisin ruveta tekemään enemmänkin baletin kietaisuhameita. Saapahan ainakin mieleisen. En ole täysin tyytyväinen siihen, koska minulla ei ole saumuria, jolla saisi ihanan siistiä jälkeä. Jouduin helman ja vyötärön huolittelemaan siksakilla. Helmaan tein vielä käänteen ja ompelin suoralla sen kiinni. Nauhaksi ompelin satiininauhan. Sekin voisi olla hieman siistimmin ommeltu... :/

Toinen ompelutyö oli siis treenikassi, josta laitoin kuvaa aikaisempaan postaukseeni. Painoin kassin miehustan toiselle puolelle kärkitossujen kuvan ja toiselle balleriinan kuvan ja tekstin Ballet. Laitoin kassiin vuoren ja siihen kaksi taskua, jotta tavarat pysyisivät hiukan paremmassa järjestyksessä. Tein myös siskoni kangaskassin valmiiksi. Näihin molempiin olen aika tyytyväinen :)

Poikaystäväni teki kummitytölleni joululahjaksi nuken kehdon. Minä tein siihen peiton, tyynyn ja patjan :)

Tein viime viikolla tilauksen Blochille sekä ostin yhden balettipuvun Huuto.netistä. Tilasin Blochilta alennusmyynnistä kolme leotardia. Meinasin ensin tilata joko Porsellista tai Dance Directistä, mutta niissä ei ollut alennuksessa sellaisia balettipukuja millaisia olisin halunnut. Selailin myös Ballet Beautifulin vaatteita ja siellä olisi paljon kivoja leotardeja ja muitakin vaatteita. Niillä on kuitenkin aika paljon enemmän hintaa mitä muilla merkeillä, mutta haluan silti joku päivä ostaa sieltä jotain ;) 


Nyt on hyvä aloittaa ensiviikolla balettitunnit, kun on edes jotain uutta laittaa päälle. Blochista tilattujen pukujen en usko kerkeävän tulla ennen ensi viikkoa, mutta ehkä Huutonetin puku kerkeisi :) 

4 kommenttia:

 1. Mielestäni jätin tänne kommentin mut en tiiä mitä tapahtui... Otan uusiksi, jos tulee tuplaten niin toisen voi poistaa.
  Hieno balettihame, ja miten upea väri! Eivätkä noi helman reunat ainakaan kuvassa näytä mitenkään huonoilta.
  Itekin tein just ennen joulua vihreän balettihameen, mutta sen väri ei ole ihan niin upean hehkuva kuin sinun.
  Kasseista tuli hienot myös! Ja pitääkin katsastaa noi Blochin valikoimat, minäkään en löytänyt DanceDirectistä enkä Porsellista mitään sopivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu :O Ei ainakaan ilmestynyt toista kommenttia.

   Kiitoksia :) Tykästyin itsekin väriin (mun lempiväri on vihreä). Läheltä katsottuna huomaa virheitä. Sekä ainahan se on että itse näkee omat virheet paremmin kuin muut :D Pitää olla katsomatta niitä. Eikä se onneksi niin epäonnistunut ole ettenkö käyttäisi sitä.

   Kannattaa katsastaa varmaan äkkiä jotta löytyy vielä sopivia kokoja! Varsinkin jos alesta haluaa löytää jotain kivaa :)

   Poista