keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Tanssihabahaaste

Sain eilen tanssihabahaasteen Heidiltä. Olisin varmaankin heti tehnyt tämän postauksen, mutta podin jälleen migreeniä... -.- Hulluna menin silti eilen kahdelle balettitunnille! (mulla ei kuulu migreeniin mitään näköhäiriöitä, pahoinvointia tulee silloin kun se on oikein kova). Jaksoin hyvin tunnit ja se oli toisaalta vaan hyvä kun menin, nimittäin unohdin hetkeksi sen kovan päänsäryn. Tunnit meni mun mielestä aika hyvin vielä! :) Ei tullut mitään kummoisia möhlimisiä, joita odotin migreenin tekevän. 

Säännöt
  • Ota kuva omasta (paljaasta) habasta
  • Jaa kuva blogiin
  • Kerro, miten olet habasi saanut
  • Haasta kolme muuta tanssibloggaajaa 
Tässä kuvat mun huikeesta habasta :'D 
En ole oikeastaan tehnyt mitään erikoista sen eteen. Olen käynyt tanssitunneilla ja joogassa, satunnaisesti treenannu kotona sekä kannellut painavia tavaroita (jos esim. äitillä on jotain painavaa kannettavana, niin mut aina nakitetaan kantamaan niitä :D). Onneksi en haluaisikaan itselleni mitään kovin suurta habaa :D Mutta voisihan sitä pikkasen treenata enemmän.

Minä haastan tähän Lauran, Rhian ja Yksisarvisen

2 kommenttia:

  1. Oumaikaad! Tästä ei haaste enää karmeemmaksi muutu :D Sanotaanko nyt näin että mun "haba" roikkuu siellä väärällä puolen käsivartta. Mutta saamanne pitää :P

    VastaaPoista