sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Taas jotain uutta

Olen taas hairahtunut ostamaan jotain baletti tavaraa ja yhden vaatteen :D 
Olen jo pitkään halunnut sellaista tasapainotyynyä, ja ilokseni Lidlissä myytiin sellasita tosi edullisesti! Siinä on musta tosi vaikee löytää hyvää tasapainoo. Tyyny on myös tosi kätsy laittaa tuolille ja istua sen päällä. Tulee treenattua silleen huomaamatta keskivartalon syviä lihaksia, kun taiteilee sen päällä. 


Toinen ostos oli jälleen kerran Huuto.netistä. Selailen sitä aika usein hakusanalla "baletti" ja tällä kertaa iskin silmäni 10€ maksavaan piruettilautaan. Olin heti että pakko ostaa :'D Lauta tuli perjantaina postissa ja kokeilin sitä heti. En saa kovin isoa vauhtia sillä, koska en pysy pystyssä. Pääsin tänään kuitenkin tuplan sillä :D Mutta ei se ollut mikään oikeaoppinen piruetti. Se oli kuitenkin hauskaa, koska en ole ikinä tehnyt tuplia. Pitää alkaa treenailee sillä enemmän.


Kolmas ostos oli Gina Tricotin urheiluvaate puolelta. Katselin siellä josko sieltä löytyisi jotain kivaa urheiluvaatetta (haluaisin uudet pitkät juoksutrikoiden tapaiset trikoot) ja silmiini sattui musta body. Olin et mitä ihmettä, miten siellä myydään urheilubodya! Puku maksoi vaan 17.95€. Se on melko ohutta trikookangasta, mutta siitä ei näy läpi ja siinä on rintojen kohdalla kaksi kangasta päällekkäin, aivan kuten oikeissa leotardeissa. Se ei kuitenkaan tue rintoja samalla tavalla kuin kunnollinen leotard, joten jos on isompirintainen kannattaa laittaa urheiluliivit alle. Itse jouduin alaselässä olevaa narua hiukan kiristämään. 
Seillä olisi myös muitakin balettiin sopivia vaatteita kuten säärystimet, kaksi erilaista pitkähihaista puseroa, urheilushortsit.


Lisäski olen ihan hurahtanut Facebookissa olevaan balettikirppikseen! En ole vielä ostanut sieltä mitään vaikka siellä on ollut kaikkea ihanaa, koska ne menee tosi nopee. Kyllä joku päivä tulee jotain ostettua :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi mä haaveilen tollasesta piruetti laudasta, sulla on käyny hyvä tuuri kun löysit ton:D Mä taidan olla tossa samassa balettikirppiksessä ja sinne tulee kyllä ihan hirmusesti ilmotuksia:)

    VastaaPoista