maanantai 16. toukokuuta 2016

Kevätnäytös

Eilen meillä oli kevät näytös. Meillä oli valoharkka/kenraali heti aamusta puoli kymmeneltä. Kerettiin menemään esitys kaksi kertaa läpi ja molemmilla kerroilla hiukan sekoilin. Oon jotenkin tosi huono laskemaan samalla, kun tanssin. Yleensä muistan musiikista missä kohdassa mennään. Tietty olisi se parempi et myös muistaisi laskutkin....


Kevätnäytös alkoi illalla klo 18, me sovittiin et kaikki tulisivat paikalle jo puoli tuntia aikaisemmin. Kävimme joitakin mietityttäviä kohtia läpi sekä vaihdoin vaatteet vasta paikanpäällä. Meikin ja kampauksen olin jo tehnyt kotona. Sen jälkeen alkoi odottaminen, koska meidän ryhmä tanssi olivasta 15. Ennen omaa esitystä lämmittelin hiukan ja menin katsomaan muiden esityksiä. Lavan sivusta ei nää kovin hyvin esityksiä, joka hiukan harmitti. 

Meidän esitys meni mielestäni melko hyvin (tai ainaki jälkeenpäin kun katsoin videolta, näytti sen menneen hyvin). Mua ei vielä alussa jännittänyt, mutta huomasin että kun aloin tanssia vapisin ihan kauttaaltani. Se hiukan häiritsi mua ja jouduin yhdessäkin kohdassa laskemaan jalan maahan etten kaatuisi. Jopa yleisössä ollut poikaystäväni sanoi huomanneensa mun nilkkojen tärisevän. Nostokaan ei mennyt niin hyvin kuin harjoituksissa. En pystynyt olemaan täysin suorana. Mitään liikettä en onneksi unohtanut ja kaikki osuivat ajalleen. Esitys oli tosi nopeasti ohi. Kun päästiin jo loppuasentoon olin et "nytkö se jo loppui". Harjoitus läpimenot tuntuivat aina paljon pidemmiltä.

Olen kuvassa melko keskellä tekemässä piruettia

Esityksen jälkeen mentiin katsomaan loppuja esityksiä. Viimeisen esityksen jälkeen kaikki tanssijat menivät vielä lavalle kumartamaan/niiaamaan. Otettiin muutamat kuvat ja lähdin vaihtamaan vaatteet. Loppujen lopuski eistyksestä jäi mukavat fiilikset. Se taisi mennä jopa paremmin kuin viimevuoden esitys vaikka tykkäsin siitä paljon enemmän kuin tästä. 


2 kommenttia:

 1. Tiedän niin tuon vapinatunteen lavalla heh! Mulle kävi kerran ihan samoin, että ennen esitystä ei jännittänyt mutta lavalle astuessa alkoi hirvittävä vapina. Muistan, että mulla vapisi silloin huuletkin, kun yritin hymyillä. Jälkeenpäin mietin, että sen vapinan aiheuttaa ehkäpä yllättävä adrenaliinilasti, joka tulvahtaa kroppaan salakavalasti. Yritä siinä sitten tanssia! :D Niinpä nykyään olen todella hyvilläni aina kun kulisseissa jo jännittää. Silloin sitä jännityksen tunnetta voi hieman käsitellä ja muuttaa sen voimavaraksi. Onneksi tuo vapina ei pilannut kuitenkaan sun esitystä. Kuulosti siltä, että teillä oli oikein onnistunut kevätnäytöspäivä :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisi jännittänyt kulisseissa, niin sen olisi jotenkin voinut kontrolloida. Uskon että vapina johtuu ihan siitäkin kun ei ole tottunut esiintymään.
   Kevätnäytös meni kyllä tosi hyvin muutamia seikkoja lukuunottamatta! :)

   Poista