tiistai 24. toukokuuta 2016

Lontoo part 2

Eli nyt vuorossa Lontoon kuvien toinen osa. Toivottavasti teitä ei vielä kyllästytä tää mun Lontoon jauhanta :DSunnuntaina mentiin käymään The British Museumissa. Paikkahan on aivan älyttömän suuri ja siellä olisi paljon nähtävää. Olen kuullut et jos haluaisi kunnolla kiertää koko paikan siihen menisi melkein viikko. Me käytiin katsomassa Egyptin osio, Kreinkan sekä Rooman osiot ja Japanin sekä Kiinan osiot. 

Siellä se tutu on :3


Sieltä suunnattiin shoppailemaan. Käytiin myös kolemssa balettitarvike liikkeessä Sanshassa, Blochilla ja Capeziolla. Sanshalta ostin kahdet Gaynor Mindenin sukikset Yksisarviselle, koska hän oli pyytänyt balettisukkiksia. Blochilta en ostanut mitään vaikka olisin halunnut, mutta en keksinyt mitään mitä tarvitsisin. Capezion liikkeessä sovitin kahta harkkatutua! :D Toinen oli kalliimpi Capezion vaaleanpunainen tutu joka oli aivan ihana. Toinen oli halvempi Intermezzon valkoinen tutu. Olen haaveillut tutun ostosta jo jonkin aikaa, joten päädyin ostamaan sen halvemman ^-^ Siinä ei ole kovinkaan montaa kerrosta tylliä, mutta meinasin ehkä lisätä siihen ainakin yhden kerrosken. 
Sieltä mentiin istumaan bubiin hetkeksi ja sieltä uudestaan käymään Victoria's Secretillä (käytiin siellä jo aiemmin viikolla). Tällä kertaa päädyin sovittamaan rintaliivejä ja ostinkin sieltä selaiset. Ne liivit on todella hyvän tuntoiset päällä! Suosittelen ostamaan jos joskus on mahdollisuus. 


Illasta päätettiin mennä uudestaan katsomaan Big Beniä ja London Eyeä. Ne olivat tosi kivan näköiset illalla. Siitä käveltiin Trafalgarin aukiolle ja siitä vielä Piccadilly Circuselle. Jäätiin sinne vähäksi aikaa kaselemaan ja nauttimaan illasta.Maanantaina lähdettiin aamusta kohti Bucinghamin palatsia. Mentiin katsomaan vartian vaihto paraatia. Ootteluun meni noin tunti ja itse paraatiin myös joku tunti. Aurinko porotti niin kuumasti että poltin itteni... :/ Sieltä mentiin London Dungeoniin. Se oli kyllä hauska :D Hiukan erilainen kuin kuvittelin. Se oli sellanen tarinamainen, jossa siis kerrottiin mm. Henrik VIII, Sweeney Toddista, viiltäjä Jackista. Eli kaikista kauhutarinoista mitä on Lontoossa ollut. Illalla suunnattiin King's Crossin asemalle tsekkaamaan Harry Potterista tutun laiturin 9 3/4 sisäänkäyntiä :D Siinä vieressä on Harry Potter kauppa josta ostin itselleni Hermionen ajankääntäjä -kaulakorun. 

Haaveeni toteutui xD

Tiistai olikin sateinen päivä, mutta ajateltiin ettei se estä meitä ja mentiin pyörähtämään Towerissa (ei käyty siellä sisällä) ja Tower Bridgella. Oltaisiin käyty myös Westminster Abbeyssä, mutta jätettiin menemättä koska se maksoi 20 £ ja sinne oli myös pitkä jono.. Jäi kyllä harmittamaan :( Keskiviikkolta ei olekkaan kuvia. Lähdettiin jo kahdentoista jälkeen lentokentälle vaikka meidän lento lähtikin vasta kuudelta. Istuskeltiin siellä ja käytiin syömässä. 


4 kommenttia:

 1. Oi toisi mukavan kuuloinen reissu, ja olen kyllä kateellinen noista baletti liikkeistä, olis ihana käydä joskus! Tutusta mäkin haaveilen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) suosittelen käymään joskus Lontoossa! Tosi ihana paikka (vaikkakin kallis). Ite rakastuin puistoihin siellä. Voikun Suomessa olisi sellaisia.

   Poista
 2. Mä oon kieli pitkällä odottanut sun mainintaa tuosta tutusta :D Nyt teet siitä pian postauksen, haluan nähdä sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Lupaan et seuraavassa postauksessa laitan kunnolla kuvan siitä!

   Poista