tiistai 3. toukokuuta 2016

Matkajännitystä

Vappua viettämässä Kirkkopuistossa

Nyt on vappu vietetty tosi ihanan porukan kanssa! :) Se meinaa sitten sitä että matka Lontooseen on jo huomenna!! Mua jännittää aivan hirveästi. Oon oottanut matkaa yhtä innoissani kun lapsi joulua :D Ennen sitä kuitenkin tänään VAKAVA-koe joten pitää yrittää olla miettimättä matkaa ja yritettävä vielä kerrata kokeeseen sekä tietty keskityttävä kokeessa kunnolla... 

Paljon puuttuu vielä tavaraa ja vaatteita! :D

Tänään on pakattava laukut, mutta onneksi keskiviikkona on vielä aamulla aikaa pakata loput tavarat joita tarvitsee vielä illalla ja huomen aamuna. Meillä lento lähtee Jyväskylästä vasta klo 14:35 ja ollaan Lontoossa n. klo 17. Oon seuraillut säätietoja ja ilmeisesti Lontoossa pitäisi olla tosi hyvää keliä luvassa, lämpötila saattaa nousta jopa yli 20 asteen :) Pitää siis pakata vähän monenlaista vaatetta mukaan. 


Kuva viime reissulta

Ilokseni sainkin kuulla ettei mulla jääkkään kuin tiistain balettitunnit välistä. Torstaina on helatorstai ja sen takia ei ole tuntia ja ensi viikon maanantaina on tanssinpäivä, joten kärkituntikin jää pois. Harmi vain kun tiistain tunnit jää välistä, koska se on vika tunti ennen kevätnäytöstä :S Toivotaan ettei silloin tule kovinkaan paljoa muutoksia esitykseen. 


Viime perjantaina oli kansainvälinen tanssipäivä, joten pitihän sitä ottaa kuvia ;D

Mutta tästä tuli nyt tälläinen lyhyehkö postaus, koska nyt on mentävä vielä kertaamaan kokeeseen! Kirjoittelen sitten seuraavan kerran matkan jälkeen :) Matkakuulumisia voi seurailla mun Instagramissa @essukkaa_ (toivotaan että saan netin toimimaan kännykällä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti