torstai 2. kesäkuuta 2016

Tutu

Pshoittelut että tämä postaus tulee näin myöhässä! Jotenkin tuntuu että on ollut Lontoon reissun jälkeen kauheasti tekemistä ettei blogille ole jäänyt/löytynyt aikaa. Päätin tämän päivän viettää enimmäkseen kotona (harmittaa vaan kun ulkona on nii hyvä keli!), koska mun on pakko jatkaa avoimen yliopiston opintoja. Mutta kuten huomaatte taas välttelen niitä.. Varmaan yhtenä lannistajana on se kun en päässyt luokanopettajan pääsykokeiden toiseen vaiheeseen :( Eli taas opintojen aloittaminen venyy. Mutta mun ei ollut tarkoitus tulla valittamaan koulu asioista, vaan kertomaan tai laitamaan muutaman kuvan mun ikiomasta tutusta. Eli ostin sen siis Capzion liikkeestä Lontoosta mutta sen merkki on Intermezzo. Sen koko on L. Siinä on vain neljä kerrosta tylliä, mutta ajattelin lisätä siihen ainakin yhden kerroksen lisää. Minusta tutu vaikuttaa melko hyvältä, eli se ei lurpsahda alaspäin. 

Saa nähdä innostuuko sitä joskus ostamaan tai tekemään jonkun toisenkin värisen, kuten vaaleanpunaisen tai mustan. Olisi hauska omistaa monen värisiä tutuja :D Sekä haaveissa olisi ostaa tai tehdä sellainen Gisellen tapainen romanttinen tutu.Nämä kuvat on otettu silloin yksi perjantai ennen meidän kevätnäytöstä. Otettiin myös videoita joista muutaman laitan teille tähän näytille :D 

Tää mun bourée on jotain niin kamalan näköistä :'D

Jos joku muistaa tän kävelyn oikein nimen niin kerro ihmeessä :D Ite kutsun tätä Punahilkan kävelyksi

Meillä alkoi tällä viikolla Tanssiopistolla kesä jakso, joka kestää kaksi viikkoa, ja itsellä olisi ollut jo eilen tunti mutta pahuksen migreeni esti mun menemisen sinne... Mutta onneksi perjantaina pääsen tunnille. Kahden viikon jälkeen alkaa tanssien läpi kesän -tunnit. 

5 kommenttia:

 1. Oi kun tuo tutu näyttää hyvälle ja istuu sulle tosi hyvin!
  Onko siinä semmoista vannetta pitämässä niitä kerroksia? Ajattelin vain, että kun se pysyy niin hyvin kasassa. Olen itse miettinyt, että pitäiskö tuohon omaan tutuun jotenkin ommella kiinni semmoinen vanne pitämään sitä kasassa, mutta käsitöissä mun peukalo on keskellä kämmentä, joten todennäköisesti onnistun vaan pilaamaan sen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ei oo kyllä sopivuudenkaan kanssa valittamista.
   Tutussa ei oo sellasta vannetta. Uskoisin että harjoitus tutuihin ei lisätä sitä, kun jos muistan oikein niin ei siinä kalliimmassa Capezion tutussakaan ollut sitä. Voisi itekin lisätä sen koska se pitää tutun kuitenkin paremmin kuosissaan. Uskoisin että sen lisääminen ei ole kovinkaan vaikeeta, kun ompelee siihen kujan sitä varten. Joten jos sulta löytyy ompelukone tai on mahdollista jostai lainata nii et voi epäonnistua! :D Tylli on onneksi sellaista ettei siitä näy virheet niin helposti.

   Poista
 2. Tosi nätti tutu! Tekisi mieli itsellekin hankkia huvin vuoksi tutu. Ehkä innostun joku kerta askartelemaan sellaisen.

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihana onkaan tutusi! Tässähän iskee oikea tutukuume :D

  VastaaPoista