keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Halloween asuja

Halloween lähestyy, joten nyt on sopiva aika tehdä asupostusta siihen teemaan. Tänä vuonna järjestämme halloween pippalot meillä ensi lauantaina, joten asutkin voivat olla ihan mitkä vaan kun ei tarvitse siirtyä kenenkään luokse.

Minulla ja siskollani asuiksi valikoitui viime vappuna Jyväskylän kaupunginteatterista ostetut historialliset vaatteet. Siskoni valikoi itselleen harmaan hameen ja yläosaksi pitsipaidan, joka ostimme valmiina Corset Storystä. Hameeseen kuuluisi myös takki, mutta saa nähdä keretäänkö kaventamaan sitä. Minä valikoin tummanharmaan mekon. Olemme tv-sarjasta Penny Dreadful, itse olen siitä Vanessa Ives ja siskoni Lily Frankenstein.

Lily
Kuva täältä

Vanessa Ives
Kuva täältä

Asujen muokkaamiseen on jo hurahtanut aika paljon aikaa, jo sillä kun jouduin tekemään meille molemmille aluskorsetit. Asut piti kaventaa meille sopiviksi. Minun mekkooni lisättiin myös hihoihin vuoret, koska miehustakangas on aika kutittavaa. Meinasin aluksi laittaa mekkoon mustan vyötärökorsetin, mutta päädyinkin tekemään siihen sametista vyön. Siskoni hameen alle teimme myös pienen tyynyn kohottamaan hametta takamuksen kohdalta.  


Tein molemmille samanlaiset korsetitKuvat muokkaamattomsita vaatteista

Vielä pitäisi kampaukset ja meikit kokeilla. Siskolleni teemme myös naamaan arvet vanhan Frankensteinin morsiammen mukaan ja minulle pitää saada tosi kalpea iho aikaiseksi. Siinä nyt ei onneksi ole kovinkaan iso homma.

Meintteko te juhlia halloweenia? Jos meinaatte niin miten meinaatte pukeutua?
Valmiista kokonaisuuksista laittelen kuvia sitten juhlien jälkeen :)

4 kommenttia:

 1. Oi ihanaa tollaset naamiaiset ja vielä kun oikein panostatte pukuihin! Meillä on koulussa pukeutumis päivä, mutten yhtään tiedä miten pukeutuisin... Ehkä mä vielä keksin kun vietämme sitä vasta jälkeenpäin 4.11:D

  VastaaPoista
 2. Nättejä nuo vanhan aikaiset vaatteet, joskus pienempänä toivoin voivani pukeutua tuollaisiin joka päivä :D. Meillä oli mummilla pienet Halloween-juhlat ja pukeuduin tylsästi Frozen- teemaiseen vaaleansiniseen mekkoon ja Elsa-meikkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mulla on ollut sama ja nyt on haaveet toteutunu. Olisi kiva pääsätä kokeilemaan kaikkien aikakausien pukuja :)
   Toihan oli ihan hyvä asu!

   Poista