torstai 3. marraskuuta 2016

Halloween


Halloween taitaa virallisesti olla vasta nyt viikonloppuna (tai oikeastaan se oli maanantaina 31.10.), mutta me vietettiin se tosiaan jo viime viikonloppuna. Juhlat meni hyvin ja muutamia kehujakin tuli :) Olin odottanut halloweenia jo lokakuun alusta asti. Asut meinas jälleen alkaa stressaamaan, koska niiden tuunaaminen jäi taas vähän viimetippaan. Asujen lopputulokseen olin aika tyytyväinen! ^-^Koristelimme meidän kämpän vähän halloween tyyliin. Olisin halunnut enemmänkin koristeluja, mutta en raaskinut ostaa mitään. Teimme melkein kaikki koristeet itse (osa oli jo vanhoja viime vuosilta). Uusina teimme tekonahasta lepakoita seinälle kiinnitettäviksi ja koristelimme muutamia pulloja uusilla etiketeillä. Naapurillamme oli kurpitsa, joka kaiverrettiin juhliin. Laitoin myös paljon kynttilöitä, jotta kämppään saatiin vähän edes oikeaa tunnelmaa. 


Ruskeista pulloista tarjoiltiin booli


Harmittaa vaan kun halloween on nyt taas ohi ja joutuu odottamaan taas vuoden seuraaviin :D Olisi hauskaa vielä tulevana viikonloppuna päästä johonkin halloween juhliin, mutta se jää nähtäväksi. 

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot asut ja mahtavat rekvisiitat! Meiltä jäi tänä vuonna halloween juhlimatta, mutta ensivuonna uudella innolla!

    VastaaPoista